Produkter för e122 azorubin (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Z102

Z102

Kniv med platt skaft. Kniv för lätta, mjuka material. Små skjuvkrafter, men stort överskär. Användning: UCT insatsrör 40, SCT Rekommenderade material: Presenningmaterial Polyesterduk Hohlkammerplatta PP Papper Lätt skumplastplatta Max. skärdjup: 7.8 mm Knivmaterial: HM Knivtjocklek: 1.5 mm Förskärning: 1.0 x Tm Efter skärning: - Tillverkarens artikelnummer: 5219049 Artikelnummer: 20310656 Tillverkare: Zünd Tillverkarens nr: 3910309
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse